Login Membri

Umezeală umedă

Poate va intrebati de ce aveti umiditate excesiva in locuinta. Nu exista o singura explicatie; sunt multi factori ce pot determina umiditatea mare in locuinta.

  • Placarea in zone umede
  • Cu orice tip de substanțe de curățare împotriva umezelii și ciupercii, lucrați în mănuși și mască.

Dar de ce anume aveti aceasta problema? Ce produce umiditatea?

Distribuie Distribuie Umiditate Ne petrecem mult timp înăuntru, deci este important ca mediul din casele noastre să fie sănătos. O umiditate prea mare sau prea mică poate fi dăunătoare, însă există pași pe care îi putem face pentru a vă asigura că este întotdeauna la nivelul optim de confort.

Infiltratii prin porii peretilor Micile fisuri din pereti faciliteaza infiltrarea apei si duc la umiditatea din interior. Asta se intampla mai ales pe vreme umeda, fiindca apa migreaza in mod normal din zonele calde umede spre spatii mai reci si mai uscate.

Aducerea aerului proaspăt la interior

Cand peretii fudatiei sunt mereu in contact cu apa, umiditatea poate patrunde in pereti pana la 1,5 m inaltime. Scurgeri la instalatie Excesul de apa poate duce la umiditate mare.

oxyrem deep sleep fat burner review

De pilda, un robinet care picura poate influenta nivelul de umiditate din casa. In plus, apa care se scurge din masina de spalat sau de vase are un efect negativ similar si este si unul din cauzele mucegaiului.

pierderea în greutate de retenție a spermei

Condensarea vaporilor Rata umiditatii depinde de diferenta de temperatura din camere. Impreuna cu circulatia proasta a aerului, umiditatea este afectata negativ de aceasta si poate duce la condens sub umezeală umedă unor picaturi mici de apa pe umezeală umedă sau ferestre.

  1. Studii de pierdere în greutate melbourne
  2. Gestionarea umezelii - idei și inspirație de la Brico Depôt - Brico Dépôt
  3. Umiditatea aerului: cum te afecteaza
  4. Subțire provocări
  5. 9 săptămâni gravidă pierde în greutate

Activitati gospodaresti O familie normala de 3 persoane produce 12 l de vapori de apa pe zi, in medie. Baia, dusul, gatitul si uscarea rufelor sunt exemple de activitati ce pot produce umiditate.

Dusul este una din activitatile umane ce sporesc umiditatea in locuinta. Acum, stiind ce produce umiditatea, puteti contribui la prevenirea excesului de umiditate acasa.

pierdere în greutate glen iris

O parte din aceste probleme necesita reparatii, dar altele pot fi imbunatatite simplu si eficace cu un absorbant de umiditate ce poate elimina excesul de umiditate.