Techni slimming, slimming down - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

Guinot Institut a lansat programe avansate de anticelulită, detox și remodelare corporală Scris de Luxury în: Beauty Primăvara reprezintă, an de an, începutul sezonului de pregătire intensivă pentru obținerea siluetei ideale. Guinot Institut a lansat, în acest sens, programe avansate ce au scopul de a elimina celulita, de remodelare corporală, precum și efect de detoxifiere techni slimming organismului.

Programele includ tratamente profesionale efectuate în Institutul Guinot din București, completate de produse Guinot specifice, de îngrijire corporală, pentru acasă.

Celulita este una dintre cele mai frecvente probleme de estetică corporală. Indiferent că este cauzată de un stil de viață dezechilibrat, excese alimentare sau slăbire, depozitele inestetice de grăsime se localizează cu precădere pe coapse, șolduri, abdomen sau genunchi, iar pielea capătă aspect de «coajă de portocală».

techni slimming posibilă pierdere în greutate în 6 luni

Abordarea Guinot începe întotdeauna cu diagnosticul și stabilirea obiectivului de înfrumusețare realizate de doctorii în frumusețe Guinot. Pentru stabirea corectă a programului, la Guinot Institut se efectuează analiza corporală cu aparatul Tanita și se iau măsurătorile, tocmai pentru a se putea evalua corect, atât de către terapeut cât și de către pacient, rezultatele și etapele necesare atingerii obiectivului de frumusețe.

În timpul mișcării, acesta creează un efect de aspirare asupra pielii, formând două pliuri cutanate. Astfel, eficiența tratamentului este dublată; Dubla ionizare de slăbire sporește rezultatele tratamentului prin modul în care optimizează pătrunderea și difuzia în piele a ingredientelor din serul activ; Efect termic de slăbit.

Only 1 mins!! Fix big round nose tip to sharpen \u0026 slim your nasal tip - Nose Exercises \u0026 Massage.

Difuzia căldurii ajută la dizolvarea grăsimilor de la suprafața pielii și stimulează microcirculația cutanată, pentru a facilita drenajul limfatic și netezirea pielii.

Metoda de tratament cu dispozitivul TechniSPA destochează depozitele de grăsime, atenuează celulita, subțiază rotunjimile și reconturează silueta. Acest tratament tratează toate zonele afectate de depozite de grăsime și celulită.

Tratamentul se asociază cu patru ședințe Techi Minceur sau Techni Fermete, pentru eliminarea retenției de apă, slăbire localizată și detox.

Tratamentul Techni Minceur combate toate techni slimming de celulită. În plus, activii din serul cu care sunt preimpregnate benzile au acțiune de tonifiere a techni slimming, drenantă și circulatorie, grație compresiei fizice pe care bandajele o exercită asupra corpului.

techni slimming squat pierde burta gras

Circulația sanguină și limfatică sunt puternic stimulate, ameliorând acel sentiment neplăcut de greutate. Completat de masajul signature, acest tratament ameliorează eficient celulita și slăbește eficient.

techni slimming rollerul ab ajută la pierderea în greutate

În completarea acestor tratamente, Guinot asociază produse avansate, care susțin procesul anticelulitic și de slăbire. Produse complementare pentru acasă Eficacitatea acestor tratamente este completată de produsele tratament pentru acasă.

techni slimming obesitex reactii adverse

Astfel, Guinot a lansat un produs inteligent anticelulitic, care corectează celulita și are efect preventiv, datorită acțiunii drenante detoxifiante. Crema Guinot Slim Detox asociază ingrediente active tehnologice care au efect de anticelulită și slăbire, detoxifiere și drenaj, completate de masajul efectuat cu ajutorul aplicatorului cu bile încorporat.

Slim Detox are dublă acțiune: biologică și mecanică.

techni slimming vodka slimming

Formula avansată diminuează volumul adipocitelor și, prin urmare, reduce rotunjimile nedorite. Totodată, susține drenajul limfatic și îmbunătățește starea de sănătate și condiția picioarelor.

Dezavantajul la taiere este că, de obicei, sfârşesc prin a renunţa la unele din acea musculare greu câştigat împreună cu grăsime şi apă în timp ce sunt slăbire în jos.

Tehnologia Slim Detox Pentru efectul anticelulitic, Cellulysium, derivat din alge marine roșii, ajută la restabilirea echilibrului dintre lipogeneză și lipoliză, ducând la o reducere a volumului adipocitelor pentru un efect optim de slăbire. Extractul din scoarță de mahon african stimulează sinteza colagenului XVIII, datorită conținutului său ridicat de polifenoli, ajutând la întărirea pielii și la estomparea depozitelor de celulită.

  1. Guinot / Topline
  2. Они не приветствовали это вторжение внешнего мира прямо, но были полны решимости извлечь из него максимум возможного.
  3. slimming down - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  4. Cum să stați în zona de ardere a grăsimilor
  5. Raportul privind progresele înregistrate în greutate
  6. Pierderea în greutate de vară pentru profesori

Pentru efectul drenant, extractul din ghimbir sălbatic ajută la îmbunătățirea circulației și promovează drenajul fluidelor pentru a reduce excesul de grăsime și pielea slăbită, resculptând silueta și îmbunătățind aspectul și confortul picioarelor.

Această cremă este recomandată persoanelor care au celulită în fază incipientă și are rol corector și, mai ales, preventiv, grație acțiunii drenante. Acțiunea acestuia este susținută de efectul capsulelelor Slim Logic, un supliment nutritiv pentru slăbit eficient și sigur, care ajută la reducerea grăsimii și a retenției de apă.

Acțiunea de slăbire este asigurată de extractele de guarana și nuci kola, care contribuie la reglarea greutății și la arderea grăsimilor. De asemenea, acțiunea de reducere a retenției de fluide este asigurată de extractul de hibiscus, care ajută la eliminarea toxinelor și a retenției de apă.

Tratamentul cu capsule Slim Logic este suficient pentru o lună. Se administrează două capsule pe zi, o capsulă în timpul micului dejun și o capsulă în timpul prânzului.

Remodelare corporala si tonifiere - Estetica - Corp - Produse cosmetice

Produsul este dedicat exclusiv adulților. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Produsul completează tratamentul profesional și techni slimming pentru acasă.

techni slimming arcul pentru a pierde în greutate în 2 săptămâni

Se asociază un complex nutritiv de slăbit — Capsulele Slim Logic, două tipuri de creme serice anticelulitice, cu efect anticelulitic și slăbire, și tratamente profesionale anticelulitice și slăbire, nu doar cu aparat, ci și manuale. Guinot Slim Logic este un tratament techni slimming, cu efect de slăbire și diminuare a retenției de apă.

Articole recente

Acesta se asociază cu tratamentele cu techni slimming TechniSpa, înglobând astfel și partea de fermitate în program. Tratamentele TechniSPA oferă rezultate excepționale, grație utilizării simultane a trei tehnologii specifice: Dermo-sculptură dublă: într-o singură etapă tehnică, capul de masaj se deplasează peste piele, formând o pliere dublă a pielii care ajută la întărirea și tonifierea țesuturilor.

Dublă ionizare: tehnica dublă ionizare optimizează pătrunderea și difuzia ingredientelor de fermitate Active Gel Serum în piele, pentru a îmbunătăți rezultatele tratamentului.

Efect termic: difuzarea techni slimming și continuă a căldurii pe corp permite pacientelor să se bucure de un moment de relaxare, deschizând, în același timp, porii pielii pentru o penetrare îmbunătățită a ingredientelor active de fermitate. Capsulele Slim Logic se regăsesc, de asemenea, în acest program, grație efectului de slăbire și drenant.

Ca produse tratament pentru acasă, acestea trebuie diferențiate în funcție de gradul de avansare al celulitei. În cazul celulitei persistente, localizate, Guinot Creme Minceur Chrono este tratament intensiv de slăbire de 15 zile. Formula sa intensă acționează asupra depozitelor de celulită și stimulează arderea și eliminarea grăsimilor, datorită concentratului de slăbire.

Pentru efect anticelulită și slăbire pe zone mai mari, Guinot Creme Minceur Slim Logic este formula pierderea google zippy de grăsime mai potrivită.

Mary Cohr / Produse cosmetice profesionale | Top Line Shop

Are acțiune dublă, de ardere a grăsimilor și acțiune anti-retenție de apă, cu efecte intensificate prin descompunerea și eliminarea grăsimilor. Silueta este subțiată și resculptată. Guinot Institut România propune pacienților un program de testare a beneficiilor tratamentului Techni Spa, o ședintă de 30 de minute, la prețul special de 99 de lei.