Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni. Ce mănâncă vedeta

Slabit andra

Conținutul

  pierderea în greutate lectură pa

  Multe admiratoare ar vrea să o încerce Andra arată cu adevărat spectaculos, reușin să slăbească 15 kilograme în doar patru luni. Artista și-a dorit să scape de kilogramele în plus, astfel că a recurs la o dietă deloc drastică, dar în urma căreia a reușit să capete alte forme.

  • Smoothie naturală pentru pierderea în greutate

  Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme Andra spune că pe ea o ajută metabolsimul și că se îngrașă greu. Mă îngraș greu și atunci când pun câteva kilograme, reușesc să scap repede de slabit andra, print-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoință, decât eforturi chinuitoare.

  oricine pierde în greutate pe pur și simplu umplere

  Repet, doar am supravegheat puțin meniul și stilul de viață, slabit andra altceva. Secretele alimentare ale Andrei constau într-un mic dejun bazat pe cereale sau legume, dar și un prânz bazat pe carne slabă și supe.

  De asemenea, vedeta nu ia cina mai târziu de ora și face antrenamente ușoare la sala de sport. Mai menționăm că Andra aplică și pentru familia sa același regim alimentar, motiv pentru care atunco când pleacă în excursii le oferă copiilor și soțului ei gustări pe bază de fructe și legume.

  Care este meniul Andrei după două nașteri După două nașteri, Andra arată senzațional.

  eco slim pagina oficial

  La mic dejun, Andra consumă mănâncă brânză, roșii, cereale și un ou. La prânz, Andra alege ciorba slabă, supă, pulpe la grătar sau la cuptor, piept de pui și salate. La cină, Andra consumă de obicei alimente ușoare, și reamintim că masa de seară o ia până în ora Însă dacă i se face foame, aceasta cosnumă fructe sau mai include și o salată.

  baruri pentru a pierde în greutate