Produse similare

Normens slabeste

Conținutul

  Dezechilibru Hormonal, Imbunatatirea Vietii Sexuale EACiclu Menstrual Neregulat, Infertilitate EA Descriere Descriere Suplimente alimentare, complex de extracte din plante Normens este un supliment alimentar cu extracte normens slabeste de Vitex Agnus Castus, cunoscut si sub numele de Mielarea si Maca, acestea fiind recunoscute pentru efectele lor benefice asupra sistemului hormonal feminin.

  normens slabeste

  Produsul este un bun stimulent uterin, are proprietati afrodisiace si creste rezistenta si vitalitatea organismului, contribuie la echilibrarea tulburarilor premenstruale, a dereglarilor menstruale si la ameliorarea infertilitatii feminine cauzate de insuficienta luteala. Beneficii Reduce simptomele neplacute ale normens slabeste premenstrual balonare, crampe, instabilitate emotionalaregleaza ciclul menstrual si, in consecinta, are capacitatea de a regla ovulatia, Creste vitalitatea, energia, rezistenta, libidoul, performantele sexuale, stimuleaza ovulatia, creste probabilitatea ca utilizatoarea sa ramana insarcinata, datorita reglarii ovulatiei.

  normens slabeste

  Tulburari premenstruale edeme, labilitate psihica, constipatie, dureri de capdereglari ale ciclului menstrual, infertilitate feminina indusa de insuficienta luteala. Proprietatile componentelor naturale: Maca Lepidium meyenii este un adaptogen,administrarea sa contribuind la refacerea homeostaziei restabilirea echilibrului organismului ,cu impact specific pe balanta hormonala. Imbunatateste activitatea ovariana si dinamica sexuala.

  normens slabeste

  Tonic fizic si mental, ajuta la depasirea simptomelor de oboseala cronica, una din conditiile esentiale pentru mentinerea functiilor ovariene si a capacitatii reproductive in parametri optimi. Fructul-castitatii Vitex agnus-castus este utilizat de peste de ani pentru echilibrarea sistemului hormonal feminin.

  normens slabeste

  Nu este un hormon,insa actioneaza asupra hipotalamusului si a glandei pituitare hipofizei ,determinand secretia hormonala specifica sau transmiterea semnalelor chimice necesare pentru eliberarea de estrogeni si progesteron catre ovare. Echilibrul hormonal este esential pentru fertilitatea feminina.

  normens slabeste

  Pentru ca sarcina sa se poate instala este important ca femeia sa aiba ciclul menstrual si ovulatia regulate. Mod de administrare Cate un comprimat pe zi timp de minim 3 luni sau conform recomandarii medicului ori a farmacistului Compozitie.