Cum a slăbit, de fapt, Minodora, aproape 40 de kilograme. Ce picături a folosit

Dieta minodorei, Iata care este dieta Minodorei, ce a facut-o sa slabeasca peste 22 de

Conținutul

  Ce picături a folosit Deşi a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe schimbări de greutate, acum este, în sfârşit, mulţumită de felul în care arată.

  Iată cum a slăbit, de fapt, Minodora, aproape 40 de kilograme! Minodora a slăbit cu ajutorul unor picături De-a lungul timpului, Minodora a avut probleme mari cu fluctuaţia de greutate.

  dieta minodorei

  În ultima perioadă, cântăreaţa se săturase de dietele care nu o ajutau mai deloc, aşa că a decis să apeleze la serviciile unui medic pentru o operaţie de micşorare a stomacului. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme.

  dieta minodorei

  Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc.

  dieta minodorei

  Dar nici intervenţia chirurgicală nu a ajutat-o pe termen lung, aşa că a ţinut o dietă strictă, dar secretul, spune artista, au fost nişte picături care dieta minodorei taie pofta de mâncare. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare.

  dieta minodorei

  Cum a slăbit, de fapt, Minodora, aproape 40 de kilograme. Ce picături a dieta minodorei Minodora a ajuns la silueta mult visată De asemenea, artista a povestit pe pagina sa de Facebook ce face pentru a da jos kilogramele în plus. Minodora a precizat că în meniul sau nu mai există alimente prăjite, grase sau dulciuri.

  dieta minodorei